Noves entrades

26/1/11

MUNDIAL SNOW 2011

MUNDIALS D'SNOW -LA MOLINA 2011-

Aquest any, La Molina ha organitzat els Mundials d'snow i ha convidat els escolars de la ZER Baridà-Batllia i de la resta de la Cerdanya a gaudir dels millors snowborders mundials i de les seves especialitats (Paral·lels, Halp-Pipe,etc,).
El dia 15 de Gener 4 nens i nenes de la ZER van assistir al Palau Sant Jordi com a abanderats, portant i onejant les banderes dels diferents països que van participar en els Mundials. També van fer-ho a Alp, en la cerimònia de cloenda ha estat una gran experiència per ells representar aquests països (Guillem -EUA; Laia -Sud-Africa; Berta -Grècia; Aina -Rússia)
Altres nens i nenes i familiars van assistir als diferents actes organitzats aquests dies tant al Palau Sant Jordi com a les pistes dels Alabaus i Font-Canaleta de la Molina.
Els nens i nenes han gaudit d'aquestes modalitats tant espectaculars i poder reconèixer aquest esport.
El divendres tots els nens que feien esquí Alpí havien d'assistir r la final de Paral·lels, però degut al mal temps van haver d'anul·lar la final i tots nosaltres vam haver de plegar i marxar. En general ha estat una setmana plena d'activitats sobre el MUNDIAL i els nens i nenes que feien esquí Alpí van poder veure els mundialistes saltant, baixant, entrenant.

Si voleu saber més sobre el MUNDIAL 2011, aneu a la direcció web següent.

http://www.lamolina.cat/