Noves entrades

16/3/11

Sortida a Fraga

En les últimes setmanes s'ha portat a terme un intercanvi entre l'escola San José de Calasanz, de Fraga i la ZER Baridà-Batllia. Ja fa unes setmanes que els alumnes de cicle mitjà i cicle superior de l'escola de Fraga ens van fer una visita de dos dies. Els alumnes ZER Baridà-Batllia (de 2n a 6è) van visitar l'escola de Fraga els dies 10 i 11 de març.

A Fraga el primer dia els van fer una presentació del seu poble i de la seva escola. Seguidament van anar a veure una explotació d’arbres fruiters; va ser una visita molt interessant. Després van visitar una fàbrica de xeringues. Van anar al museu de les mines de carbó de Mequinensa; també els va encantar, ja que els van deixar entrar a dintre la mina. L’endemà van anar a veure l’aiguabarreig del Cinca amb l’Ebre. Van fer 3 tallers (plantes de ribera, animals i ornitòleg). Van dormir a cases d’alumnes.

Aquest intercanvi ha estat valorat molt positivament per tothom. Ha estat una experiència profitosa des del punt de vista pedagògic i també per la convivència enriquidora entre els alumnes i els mestres de les dues escoles. El Departament d'ensenyament de l’Aragó ens ha felicitat de l’èxit de l’intercanvi.