Noves entrades

30/5/12

MERCATS COOPERATIUS

La ZER Bardià-Batllia, i concretament les seves cinc escoles, han assisitit al llarg d'aquests dies als mercats setmanals de Puigcerdà (Escola El Puig i Sant Serni) i el de la Seu  d'Urgell (Portella Blanca, Ridolaina i Pere Sarret). Aquest any també les escoles del municipi de Montellà-Martinet han participat en el mercat del Baridà que s'ha celebrat a Martinet de Cerdanya.

Tots ells/es han venut tot el material que han estat elaborant a través de la creació de la pròpia cooperativa i sobre la qual rau un treball de cooperació, d'assoliment comeptencial, conscient i motivador, alhora que els ajuda a descobrir el món empresarial des d'una perspectiva col·laborativa, cooperativa, respectuosa i coherent amb allò que tenen, que poden i que desitgen.

Aquest projecte ja fa 2 cursos que s'està realitzant juntament amb la Fundació del Món Rural , que també duen a terme altres escoles de la zona , on els beneficis pedagògics, educatius, socials i culturals són desenvolupats en cada una de les fases del mateix projecte.

Esperem que aquest any el projecte us hagi arribat, l'hagueu compartit, viscut i comprès.

Bona cooperativa 2011-2012

Vegeu fotografies en els facebooks de l'escola Ridolaina.