Noves entrades

1/4/13

TERCER TRIMESTRE -CÒRDOVA, GARROTXA O CERDANYA...

TORNEM-HI!,  PREPARATS/DES? 3,2,1 I JA!!!

Una vegada finalitzades les festes de Setmana Santa, les escoles tornen a iniciar el període lectiu, aquest període que comprèn la primavera.
Aquest curs 2012-2013, i concretament aquest trimestre la ZER té per davant una sèrie d'activitats complementàries que juntament amb el currículum acabaran definint el tercer trimestre.

PRIMER DE TOT CAL RECORDAR QUE DEMÀ DIA 2 I FINS EL 5/6 TENIM LES COLÒNIES: Aquest any els alumnes de Cicle Mitjà i Superior de Primària han pogut escollir entre anar de Colònies a la Garrotxa o fer un intercanvi amb l'alumnat de Baenam, gràcies a una col·laboració entre aquestes dues escoles i a través de l'amistat entre el professor Carles Chamorro i la Núria Burgada.
Aquells que han volgut i pogut estaran a La Garrotxa, ala zona Volcànica i demà visitaran el Museu Dalí a Figueres.
Els altres estaran a les aules i aprofitarem per treballar els continguts currículars d'una forma més personalitzada i profunda.

Podrem i podreu marcar en el calendari les dates següents:


  1. Dimarts 23 d'abril (SANT JORDI: Dia de la Rosa i el Llibre): Cada escola farà el seu propi mercat i les activitats planificades.
  2. Dia 10 de Maig: Dia d'Europa i Certamen Literari a Montellà.
  3. Dijous 16 de Maig, dia de l'arbre  Els nens de Cicle mitjà i Cicle Superior (juntament amb els seus companys de Baena) assistiran a la trobada mediambiental que es durà a terme entre Ger i Isòvol.
  4. Dijous 23 de Maig: Dia de les Llengües: Aquesta trobada es duu a terme entre tot l'alumnat de la comarca de Cicle Superior, i en ell es fan diferents tallers amb totes les llengües possibles. Es durà a terme a  Puigcerdà.
  5. Visita al Consell Comarcal de la Cerdanya (cooperatives)
  6. Dimecres 12 de Juny: Fira matemàtica a Puigcerdà. Activitat dirigida a tot l'alumnat de Cicle Inicial de la comarca. Tallers relacionats amb la matemàtica com a eix vertebrador.
  7. Mercats de les coopeartives escolars : A Puigcerdà (Prats i Prullans)  i a La Seu (Martinet, Montellà i LlES)
  8. Vegeu el calendari que teniu a la dreta d'aquest bloc per estar informats en tot moment de les activitats proposades o ja definides.
BON TERCER TRIMESTRE A TOTS I TOTES.